Tekijäksi Kalliolaan? Haemme ohjaajaa Kalliolan vastaanottokotiin

Hei tuleva työkaveri! Tule tekijäksi Kalliolaan!

Haemme ohjaajaa Kalliolan vastaanottokotiin vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2020 lähtien.

Kalliolan vastaanottokoti on 7-paikkainen lastensuojelulaitos, jonka keskeinen tehtävä on tuottaa laadukasta arviointia ja sijaishuoltoa. Vastaanottokodissa on moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu 9 työntekijää. Vastaanottokoti sijaitsee Myyrmäessä Vantaalla.

Kalliolan työ perustuu setlementtiarvoihin, joiden mukaisesti:

  • Edistämme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta
  • Puolustamme oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa
  • Luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat arviointityö, nuorten hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät, perhe- ja verkostotyö, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015), esim. Sosionomi AMK. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus on G 23.

Arvostamme lastensuojelutyön osaamista ja kokemusta, hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja, kehittävää työotetta ja ymmärrystä lastensuojelun asiakkaiden osallisuudesta ja sen merkityksistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Käytössämme ovat myös kulttuurisetelit sekä muut Kalliolan henkilöstöedut.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä täytetään sopivan ohjaajan löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot 17.7.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen sirpa.raitanen@kalliola.fi

Tiedustelut: Sirpa Raitanen, yksikön johtaja p. 050 4605131