Tekijäksi Kalliolaan? Haemme työntekijöitä elokuussa perustettavaan vastaanottokotiin

Kalliola perustaa nuorten vastaanottokodin elokuussa 2019 Vantaan Myyrmäkeen. Kalliolan vastaanottokoti on 7-paikkainen lastensuojelulaitos, jonka keskeinen tehtävä on tuottaa laadukasta arviointia ja sijaishuoltoa. Vastaanottokotiin palkataan moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu 9 työntekijää. Tällä hetkellä etsimme joukkoomme vakituisiksi työntekijöiksi elokuusta alkaen:

  • Vastaavaa ohjaajaa 
  • Viittä ohjaajaa ja
  • Sairaanhoitajaa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Käytössämme ovat myös kulttuurisetelit sekä muut Kalliolan henkilöstöedut.

Vastaanottokodin työtehtäviin valittavien henkilöiden on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut kaikkiin tehtäviin järjestetään viikoilla 22-23. Katso alta jokaisen tehtävän omat rekrykuvaukset ja hae sivun lopussa olevien ohjeiden mukaan sinulle sopivaa paikkaa!

 

Vastaava ohjaaja 

Vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluvat osallistuminen vastaanottokodin arviointi-, kasvatus- ja ohjaustehtäviin yhdessä ohjaajien kanssa, ohjaajien tukeminen ja konsultointi arviointi-, kasvatus- ja ohjaustehtävissä, asiakasprosessien hallinta ja esimies vastuuseen kuuluvat tehtävät. Vastaava ohjaaja toimii yksikkönsä lähiesimiehenä. Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015), esimerkiksi sosionomi (AMK). Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. Palkkaus G 26.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja ja kokemusta lastensuojelutyöstä. Lisäksi edellytämme kykyä hallita kokonaisuuksia ja omaa ajankäyttöä, intoa kehittää itseään sekä vastaanottokodissa tehtävää työtä ja kokemusta esimies tai vastuutehtävistä.

 

Ohjaajan paikat (5 kpl)

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat arviointityö, nuorten hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät, perhe- ja verkostotyö, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015), esim. sosionomi (AMK). Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus on G 23.

Arvostamme lastensuojelutyön osaamista ja kokemusta, hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja, kehittävää työotetta ja ymmärrystä lastensuojelun asiakkaiden osallisuudesta ja sen merkityksestä.

 

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat osallistuminen vastaanottokodin arviointi-, kasvatus- ja ohjaustehtäviin yhdessä ohjaajien kanssa sekä sairaanhoitajan erityistehtävät (mm. nuorten terveyshaastattelut ja psyykkisen tilan arviointi, sairaanhoidollisen näkökulman tuominen työryhmään, ohjaajien konsultointi, yhteistyö eri terveydenhuollon toimijoiden kanssa sekä vastaanottokodin lääkehoito), kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät.  

Kalliolan lastensuojelun sairaanhoitajat kokoontuvat säännöllisesti.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Palkkaus G 24.

Edellytämme sairaanhoitajan koulutusta ja kokemusta tiimi- ja verkostotyöstä.

Eduksi katsomme suuntautumisen psykiatriseen sairaanhoitoon sekä kokemuksen nuorisopsykiatriasta ja lastensuojelutyöstä. Toivomme kokemusta nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä nuorten mielenterveysongelmista. Arvostamme erilaista lastensuojelutyön osaamista ja kehittävää työotetta.

 

Hakuohjeet:

Vapaamuotoiset hakemukset 31.5.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: sirpa.raitanen@kalliola.fi

 Tiedustelut: Sirpa Raitanen, yksikön johtaja p. 0400 501 424

 

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.