Tekijäksi Kalliolaan? Haemme työterveyslääkäriä Kalliolan työterveyteen

Haemme Kalliolan työterveyteen työterveyslääkäriä, joka on kiinnostunut erityisesti asiakkaista, joilla on henkisesti kuormittava työ. Etsimämme työterveyshuollon erikoislääkäri on ammatinharjoittaja, joka työskentelisi tiloissamme Helsingin Kalliossa 1-2 päivänä viikossa.
 
Tulevassa työterveyslääkärissämme arvostamme tiimipelaajan taitoja ja heittäytymiskykyä. Pieni pilke silmäkulmassakaan ei ole haitaksi, mutta kyllä meillä saa asiat ottaa vakavastikin. Tärkeintä on olla oma itsensä ja kohdata asiakkaat aidosti.
 
Työterveyslääkärin rinnalla työskentelee tiimi kokeneita ammattilaisia, joihin kuuluvat työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi sekä yleislääkäri. Sopimusehtojen osalta olemme joustavia ja muutoinkin voidaan sanoa, että hoidamme hommamme kuten pitää, muttemme nipota turhista. Sytymme hurjiltakin kuulostavista ideoista ja kokeilemme start up -hengen tapaan uusia toimintamalleja.
 
Kalliolan työterveys on 100% Kalliola-konsernin omistama yhteiskunnallinen yritys, joka toimii arvopohjaisesti. Tuotoillaan yritys edistää yhteiskunnallista hyvää.
 

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä tai laita viestiä meidän johtavalle työterveyshoitajallemme Sanna Paavoselle, joka kertoo tehtävästä mielellään lisää. Mikäli haluat vielä vähän lisätietoja itse yrityksestä, myös liiketoimintajohtajamme Minja Pohjola on valmis juttelemaan kanssasi. Molempien yhteystiedot löydät alta!

Sanna Paavonen, johtava työterveyshoitaja, sanna.paavonen@kalliola.fi tai 050 447 5285
• Minja Pohjola, liiketoimintajohtaja, minja.pohjola@kalliola.fi tai 040 594 7770