Kalliola piirroskuva

TEKIJÄKSI KALLIOLAAN? Haemme1-3 iltavahtimestaria Kalliolan setlementtitaloon

Kalliolan setlementtitalossa toimii moninaista kansalaistoimintaa, satavuotias Kalliolan kansalaisopisto sekä monia muita toimijoita.

Työ on osa-aikaista ja sopii esimerkiksi opiskelijalle. Iltavahtimestarit ovat mukana Setlementtitalon asiakaspalvelussa, huolehtivat omalta osaltaan talon siisteydestä ja tukevat opettajia ja tilaisuuksien järjestäjiä huolehtimalla tekniikan ja tilojen toimivuudesta ja turvallisuudesta. Iltavahtimestarit työskentelevät pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin, satunnaisesti meillä on myös arkipäivien tuuraustarpeita. Yleensä iltavahtimestarin työhön on kuulunut yksi säännöllinen arki-ilta noin klo 16-20.30 sekä yksi viikonloppu kuukaudessa.

 

Työ vaatii:

  • Huolellisuutta, tarkkuutta ja luotettavuutta
  • Osaamista tai vähintään kiinnostusta musiikki- ja atk-laitteiden käyttöön ja käytön opastamiseen tilojen käyttäjille
  • Asiakaspalveluun riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä vähintään auttavaa englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi (esim. arabia, somali, ruotsi)
  • Oma-aloitteista työotetta

Työ alkaa viikolla 37, jolloin toivomme valittavan pystyvän työskentelemään useamman illan perehtymässä tehtävään kokeneemman työntekijän rinnalla. Palkkauksen ja muiden työehtojen osalta noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työyhtesopimusta, tuntipalkka 10,40e + lisät.

Työn sijainti: Setlementtitalo sijaitsee Helsingissä Alppiharjussa hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Osoite: Sturenkatu 11, 00510 Helsinki.

Lisätiedot ja hakemukset: Odotamme hakemuksia osoitteeseen eekku.aromaa@kalliola.fi 24.8.2020 mennessä. Valinta voidaan kuitenkin tehdä jo hakuajan aikana heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat:
Eekku Aromaa, alueellisen setlementtityön johtaja, eekku.aromaa@kalliola.fi, p.050 400 9857
Pihla Ruuskanen, Setlementtitalon promoottori, pihla.ruuskanen@kalliola.fi, p 040 552 7716

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Kalliolan nykyisistä työntekijöistä 100% kertoo työhyvinvointikyselyssä voivansa olla oma itsensä työpaikalla.

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka lisää pääomaa hyvälle elämälle. Konserni koostuu yhdistyksestä ja sen omistamasta osakeyhtiöstä. Vuonna 1919 perustetussa Kalliolassa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2018 olivat noin 14 miljoonaa euroa.