Tekijäksi Kalliolaan? Haussa työterveyslääkäri!

 

Hei työterveyslääkäri,

Meillä on sinulle töitä Helsingin Kalliossa 1-2 päivänä viikossa alkaen 1.9.2020. Voit olla ammatinharjoittaja tai palkkasuhteinen. Työajat voit sopia omien tarpeidesi mukaan, meillä on mahdollisuus tehdä osa työstä myös etänä.

Olemme moderni työterveystiimi ja meillä on vakiintuneet etätyöskentelytavat.

Kalliolan työterveys on kokonaan Kalliola-konsernin omistama yhteiskunnallinen yritys, joka toimii arvopohjaisesti. Tuotoillaan yritys edistää yhteiskunnallista hyvää.

Tulevassa työterveyslääkärissämme arvostamme tiimipelaajan taitoja ja kehittämisintoa. Tärkeintä on olla oma itsensä ja kohdata asiakkaat aidosti. Olemme saaneet palautetta lääkäreiltä, että kanssamme on mukava työskennellä ja kaikilla on halu tehdä hyvää yhteistyötä.

Työterveyslääkärin rinnalla työskentelee tiimi kokeneita ammattilaisia, joihin kuuluvat johtava työterveyslääkäri,  kaksi työterveyshoitajaa, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi sekä yleislääkäri.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä tai laita viestiä meidän johtavalle työterveyshoitajallemme Sanna Paavoselle tai liiketoimintajohtajallemme Minja Pohjolalle. Molempien yhteystiedot löydät alta!