Tekijäksi Kalliolaan – HR ja talousassistentti

Kehitämme sekä laajennamme toimintaamme ja haemme

HR- JA TALOUSASSISTENTTIA

työskentelemään monipuolisten henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävien parissa Kalliolan Setlementti ry:n hallintopalveluihin.

Olet osaava, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Viihdyt vaihtelevien työtehtävien parissa, mutta myös rutiinit ovat sinulle mielekkäitä. Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esim. tradenomi) ja mahdollisesti aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit myös olla alalle siirtyvä tai vastavalmistunut, joka on innokas oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässään. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

HR- ja talousassistenttina olet osa pientä, mutta pippurista hallintotiimiä. Esimiehenäsi toimii hallinto- ja kehityspäällikkö. Olet tärkeä henkilö hallinnon prosessien sujuvuuden varmistamisessa ja yhdistyksen toiminnan kehityksen tukemisessa. Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Sinulla on mahdollisuus päästä myös kehittymään työssäsi.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Talous- ja henkilöstöhallinnon tukitehtävät
 • Ohjaus ja neuvonta talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä
 • Viestinnän tukitehtävät
 • Muut yleishallinnon tehtävät

Edellytämme, että sinulla on

 • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi)
 • Intoa ja kykyä uuden oppimiseen
 • Järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyvät tietotekniset valmiudet (erityisesti Excel ja muut Microsoft Officen ohjelmat)
 • Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

Eduksi katsomme

 • Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
 • Henkilöstö- ja taloushallinnon järjestelmien tuntemuksen (erityisesti Mepco, Procountor, Nappula, Työvuorovelho, Hellewi)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi viimeistään 4.4.2018 klo 16.               

Kalliolan Setlementti

Kalliolan Setlementti ry on yhteiskunnallisesti vaikuttava monialayhdistys, joka rakentaa kestävää yhteiskuntaa yhteisöjen ja ihmisten keskinäisten kumppanuuksien avulla. Kalliolan Setlementti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija, jolla on vahva arvopohja. Kalliolassa edistetään yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustetaan oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotetaan ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Kalliolan Setlementin konserni koostuu setlementti- ja järjestötyöhön keskittyneestä Kalliolan Setlementti ry:stä sekä sen omistamasta Kalliola oy:sta, joka toimii yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteiden mukaan. Kalliola oy:ssä tuotetaan sosiaali- ja terveyspalveluita sekä työllisyys-, kotoutumis- ja senioripalveluita.

 Kalliolan Setlementissä on noin 180 vakituista työntekijää, 200 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 18 MEER.