Kalliola lastensuojelu

Tekijäksi Kalliolaan? Nuorisokotimme etsivät hyviä tyyppejä ja turvallisia aikuisia osaksi arkeaan

Olemme tehneet Kalliolassa lastensuojelutyötä satavuotisen historiamme alkumetreiltä asti. Jokaisessa nuorisokodissamme meille on tärkeää turvallinen arki, nuorten osallisuus sekä yhteisönä toimiminen. Etsimme nyt ohjaajiksi kahteen yksikköömme hyviä tyyppejä, jotka toimivat turvallisina aikuisina osana nuorten arkea.

 

Matarin nuorisokoti hakee vakituista ohjaajaa 14.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Matarin nuorisokodissa on kaksi eri osastoa, joissa molemmissa on 7 paikkaa. Osastot tarjoavat pitkä- ja lyhytaikaista lastensuojelun sijaishuoltoa pääkaupunkiseudun kuntien sijoittamille 13–17-vuotiaille nuorille. Toinen Matarin nuorisokodin osasto sijaitsee Vantaan Matarissa ja toinen Vantaan Myyrmäessä.

Haemme nyt Myyrmäen osastolle vakituista ohjaajaa. 

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat nuorten hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät, perhe- ja verkostotyö, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015), esim. Sosionomi AMK. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus on G 23.

Arvostamme lastensuojelutyön osaamista ja kokemusta, hyviä vuorovaikutus-, tiimi ja verkostotyön taitoja, kehittävää työotetta ja ymmärrystä lastensuojelun asiakkaiden osallisuudesta ja sen merkityksistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta.

Haastattelut toteutetaan yksilöhaastatteluina. Haastattelut järjestetään syys-lokakuun aikana osoitteessa Ruukkukuja 5, 2. kerros, 01600 Vantaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 3.10.2019 klo 8.00 mennessä osoitteeseen: tuomas.tahvanainen@kalliola.fi.

Toivomme, että otat hakemuksessasi kantaa siihen, mitä asiakkaiden osallisuus lastensuojelussa tarkoittaa sinulle.

Kysy lisätietoja:

Tuomas Tahvanainen, yksikön johtaja p. 045 7732 4918 tai tuomas.tahvanainen@kalliola.fi

Sanna Kononen, yksikön vastaava ohjaaja p. 050 475 9685 tai sanna.kononen@kalliola.fi

 

Tiirakallion nuorisokoti hakee vakituista ohjaajaa 7.10. alkaen tai sopimuksen mukaan

Tiirakallion nuorisokoti on perhetyöhön panostava erityistason yksikkö psyykkisesti oireileville nuorille. Tiirakalliossa asuvat nuoret ovat iältään 10–17-vuotiaita ja heillä on psyykkisten oireiden lisäksi erityisiä haasteita koulunkäynnin kanssa.

Tiirakalliossa on 14 paikkaa ja yksikkö sijaitsee Espoon Pellaksessa. Perhetyöllä ja perheiden mukaan ottamisella nuorisokodin toimintaan sekä hoidollisella toiminnallisuudella on merkittävä rooli yksikön toiminnassa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät painottuen omaohjaajan työhön, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toiminnan kehittäminen yhdessä työryhmän kanssa.

Tiirakallion nuorisokodissa on suuressa roolissa tavoitteellinen perhetyö sekä muu perheen kanssa tehtävä työ sekä hoidollinen toiminnallisuus ja ryhmätoiminta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK-tutkinto tai aiempi vastaava opistotason tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme kokemusta työskentelystä sijaishuollossa, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja verkostotyöstä.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä kykyä kohdata nuori ja hänen perheensä aidosti, rohkeasti ja kunnioittavasti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 1.1o. mennessä osoitteeseen: antti.sadeharju@kalliola.fi

Kysy lisätietoja:

Antti Sadeharju, yksikönjohtaja, p. 040 450 9213 tai antti.sadeharju@kalliola.fi