Tekijäksi Kalliolaan – oma-aloitteinen asiakasneuvoja

Etsimme aikaansaavaa ja oma-aloitteista asiakasneuvojaa 

Asiakasneuvojana vastaat Kalliolan Setlementin ja erityisesti setlementtitalon asiakaspalvelun kehittämisestä. Hoidat Kalliolan setlementtitalon aulapalvelua yhteistyössä vahtimestarin kanssa: otat vastaan talon asiakkaat sekä ohjaat heidät eri palveluihin. Lisäksi vastaat opiston asiakaspalvelusta sekä hallinnollisista tehtävistä.

Tehtäviisi kuuluu
– Kalliolan Setlementin ja erityisesti setlementtitalon asiakaspalvelun kehittämisestä ja -palveluiden muotoilusta vastaaminen
– Aulapalvelu: talon asiakkaiden palveleminen ja opastaminen
– Opistotoiminnan sekä koulutus- ja myyntitoiminnan asiakaspalvelu ja hallinnolliset tehtävät.

Edellytämme, että asiakasneuvojana sinulla on 
– Soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tradenomi
– Erinomaiset asiakaspalvelutaidot
– Osaamista ja intoa asiakaspalvelun prosessien kehittämiseen
– Innostava, joustava ja kehittävä työote 
– Kyky kokonaisuuksien hallintaan, järjestelmällisyys ja tarkkuus
– Oma-aloitteisuus ja kyky tehdä yhteistyötä
– Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
– Hyvät tietotekniset valmiudet (MS Office -ohjelmat, eduksi katsotaan mm. Hellewi-toiminnanohjausjärjestelmän, Procountorin, Mepcon ja Pedanetin tuntemus)
– Suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta.

Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Asiakasneuvojan tehtävä täytetään määrärajaksi 1.8.2018-31.5.2019. Työpaikka sijaitsee Kalliolan setlementtitalossa, Sturenkatu 11, Helsinki.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi otsikolla ”Asiakasneuvoja” osoitteeseen rekrytointi(a)kalliola.fi 28.6. klo 16 mennessä. 
Lisätietoa tehtävästä antaa Kalliolan setlementtitalon johtaja Anneliina Wevelsiep, puh. 050 5900 180, soittoaikoina 18.6. klo 12-14 ja 21.6. klo 9-11.
Haastatteluihin kutsutaan erikseen ja haastattelut toteutetaan ke 4.7. ja to 5.7. 

Kalliolan Setlementti
Kalliolan Setlementti ry on yhteiskunnallisesti vaikuttava monialayhdistys, joka rakentaa kestävää yhteiskuntaa yhteisöjen ja ihmisten keskinäisten kumppanuuksien avulla. Kalliolan Setlementti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija, jolla on vahva arvopohja. Kalliolassa edistetään yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustetaan oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotetaan ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Kalliolan Setlementin konserni koostuu setlementti- ja järjestötyöhön keskittyneestä Kalliolan Setlementti ry:stä sekä sen omistamasta Kalliola oy:sta, joka toimii yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteiden mukaan. Kalliola oy:ssä tuotetaan sosiaali- ja terveyspalveluita sekä työllisyys-, kotoutumis- ja senioripalveluita.
Kalliolan Setlementissä on noin 180 vakituista työntekijää, 200 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 18 MEER.
www.kalliola.fi