Tekijäksi Kalliolaan? Sosiaaliohjaajaksi Kalliolan klinikalle

Kalliolan klinikka on auttanut jo lähes 40 vuoden ajan päihdekuntoutujia. Kalliolan klinikan Myllyhoito tarjoaa mahdollisuuden toipumiseen päihdetyön ammattilaisten, 12 askeleen ohjelman ja yhteisön tuen avulla. Tähän mennessä noin 10 000 päihdekuntoutujaa on käynyt Myllyhoidon.

Kalliolan klinikalle haetaan nyt 50%:n työajalla työskentelevää sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Nurmijärven Nukarilla sijaitseva Kalliolan klinikka on 16-paikkainen yksikkö.

Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluvat asiakkaiden yksilötapaamiset. Sosiaaliohjaajana autat asiakasta etuuksien hakemisessa ja muissa sellaisissa asioissa, joihin asiakas tarvitsee kuntoutusjaksonsa aikana apua, esimerkiksi asunto- ja toimeentulotukiasioissa. Tehtävääsi kuuluu asiakastyön lisäksi toimistotyötä, maksusitoumuksista ja hoitoyhteenvedoista vastaamista sekä laskutusaineiston valmistelua. Klinikalla työskennellessäsi sinulla on myös mahdollisuus muihin yksikön sisäisiin sijaisuuksiin, joihin perehdytämme sinut.

Hakijalta edellytämme AMK-tasoista koulutusta, parhaat edellytykset tehtävästä suoriutumiseen antaa sosionomin tutkinto. Toivomme hakijalta kokemusta ja/ tai koulutusta päihdetyöstä.

Meillä on moniammatillinen, ammattitaitoinen, avoin ja huumorintajuinen työryhmä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki, jossa arvostamme ja luotamme toistemme osaamiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta. Käytössämme ovat myös kulttuurisetelit sekä muut Kalliolan henkilöstöedut.

Palkkaluokka G25
Työpaikan osoite: Vantalantie 86, 05450 Nukari
Työaika: virka-aikaan arkipäivisin
Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan yksikön johtajalle 31.5.2020 mennessä osoitteeseen tuomas.maasio@kalliola.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Maasio, p.050 323 6696

Vuonna 1919 perustetussa Kalliola-konsernissa tehdään setlementtiarvoihin pohjaavaa työtä, joka ulottuu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalle sekä koulutus- ja sivistysalalle. Konsernissa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Konsernin tuotot vuonna 2019 olivat noin 13 miljoonaa euroa.