Tekijäksi Kalliolaan? Etsimme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut kokeilemaan työskentelyä päihdehoitoyksikössä? Kalliolan klinikalle haetaan sairaanhoitajaa reilun kuukauden mittaiseen toimivapaan sijaisuuteen (14.10.-24.11.2019), hae rohkeasti paikkaa!

Nurmijärvellä sijaitseva Kalliolan klinikka on ympärivuorokautista laitoskuntoutusta tarjoava päihdehuollon yksikkö. Klinikka tuottaa 28 vuorokauden mittaista Minnesota -mallin mukaista Myllyhoitoa päihderiippuvaisille. Kalliolan klinikka on toteuttanut Myllyhoitoa vuodesta 1982. Myllyhoidossa päihderiippuvuus nähdään sairautena, josta on mahdollista toipua.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat potilaiden hoitoontuloprosessista ja lääkehoidosta vastaaminen sekä potilaiden psyykkisen ja fyysisen voinnin arviointi. Lääkehoidon kokonaisuudesta vastaa klinikan tuntitoiminen lääkäri, jonka kanssa yhteistyössä sairaanhoitaja vastaa potilaiden kuntoutuksen aikaisesta lääkehoidosta ja sen vaikuttavuuden arvioinnista. Sairaanhoitajan työhön kuuluu mm. potilaan lääkityksen ja riskitietojen selvittäminen, lääkehoidon tarpeen ja muutostarpeen tunnistaminen, lääkehoidon toteutuksen seuranta, lääkehoidon dokumentointi ja ohjaus. Sairaanhoitaja on osa klinikan moniammatillista työryhmää.

Tehtävästä maksetaan G26 mukaista palkkaa.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa yksikön johtaja Tuomas Maasio, p.  050 323 6696

Hakemukset pyydämme lähettämään 30.8.2019 mennessä tuomas.maasio@kalliola.fi