kalliola-konserni

Lahjoitukset

Pyydämme lahjoituksia työllemme Setlementtiliiton Palanen Elämää -verkkokaupassa. Voit tukea Kalliolan työtä esimerkiksi rikostaustaisten päihdekuntoutujien perheenjäsenten auttamiseksi, vähävaraisten lasten toiminnan tukemiseksi tai maahanmuuttaneiden kieliopetuksen parissa.

Lisäksi Kalliolalle on mahdollista antaa omaehtoisia lahjoituksia, kuten esimerkiksi testamenttilahjoituksia. Omaehtoisella, pienelläkin, lahjoituksella voit auttaa Kalliolaa vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia. Kaikki saadut varat käytetään toimintaamme, jonka tavoitteena on arvojemme mukaisesti edistää yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustaa oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä tukea ihmisten ja yhteisöjen kasvua ja kehitystä.

Lahjoituksista antaa lisätietoa business controller Milja Tuominen, milja.tuominen(a)kalliola.fi, 050 400 5187.

Testamenttilahjoitus Kalliolalle?

Halutessasi voit viimeisenä tahtonasi ilmoittaa, että omaisuutesi tai osa siitä ohjataan jollekin Kalliolan osa-alueelle: lastensuojelutyöhön, maahanmuuttajatyöhön, päihde- ja mielenterveystyöhön, Kalliolan kansalaisopiston toiminnan kehittämiseen, sosiaaliseen nuorisotyöhön, seniorityöhön tai kansalaistoimintaan.

Yleishyödyllisenä toimijana emme maksa testamenttilahjoituksesta veroa, vaan lahjoituksesi käytetään täysimääräisenä Kalliolan toimintaan.

Jos haluat keskustella mahdollisesta testamenttilahjoituksesta, voit ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Heidi Nygreniin (heidi.nygren(at)kalliola.fi tai 050 312 4373).

Testamentin laatiminen ei ole vaikeaa, mutta siinä on hyvä käyttää asiantuntijan apua. Autamme siinä mielellämme.