kalliola-konserni
Kalliola piirroskuva

Strategia

Rakkaudesta hyvään elämään – Kalliolan strategia 2021–2025

Kalliolan Setlementti ry:n hallitus hyväksyi 9.6.2020 uuden strategiamme, joka ulottuu vuoteen 2025 asti ja tähtää vahvasti kasvuun. 

Vuonna 2025 olemme tuplaten sen mitä nyt olemme. Tuplasti parempi, toimivampi, tunnetumpi, vaikuttavampi, iloisempi, reilumpi ja suurempi.

Strategian punaisena lankana toimivat kolme strategista kärkeä, jotka ovat:

  1. Olemme hyvän elämän arvopohjainen tekijä
  2. Olemme ihmisten välisten yhteyksien rakentaja
  3. Olemme asiantunteva suunnannäyttäjä

Visiomme

Teemme elämästä merkityksellistä – yhdessä.  

Haluamme, että tulevaisuuden yhteiskunnassa on enemmän iloa kuin surua, myötätuntoa enemmän kuin häpeää ja välittämistä enemmän kuin välinpitämättömyyttä. Me haluamme, että hyvä voittaa pahan. Aina.  
 
Missiomme

Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen. Torjumme yleistä juurettomuutta ja päämäärättömyyttä ja teemme työtä merkityksellisen elämän puolesta.   Tämän kaiken me teemme yhdessä. 

Arvomme

  • Ilo – Iloitsemme asiakkaidemme ja yhteisömme onnistumisista. Meitä ohjaa tekemisen ja löytämisen ilo. Yhdessä ratkaisemme vaikeita ja koskettaviakin tilanteita. Nauru ja innostus lisäävät yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. 
  • Reiluus – Kohtelemme kaikkia ihmisiä oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Moninaisessa maailmassa jokainen ihminen on yhtä arvokas. Toimimme järjestö- ja yritystoiminnassamme kestävästi ja vastuullisesti. 
  • Luottamus – Luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Uskomme siihen, että jokaisella on oikeus kääntää uusi sivu elämässään. Työntekijöissämme, vapaaehtoisissamme ja asiakkaissamme asuu kollektiivinen viisaus, johon nojaamme.