kalliola-konserni
kalliolan kesäkoti

Kalliolan kesäkoti

Mökkiloma tai saunapäivä merenrannalla Helsingissä? Kalliolan kesäkodilla vietät lomaa uniikissa ympäristössä

Rauhaa, saunaa ja luontoa Helsingin Laajasalossa! Kalliolan kesäkoti sijaitsee bussimatkan päässä Helsingin keskustasta. Upealla merenrantatontilla sijaitseva kesäkoti tarjoaa mahdollisuuden mökkitunnelmaan kaupungissa. Tervetuloa viettämään saunapäivä tai vaikka viikon mökkiloma.

Kesäkoti koostuu mökkituvasta, rantasaunasta ja majoitusrakennuksesta sekä piha-alueesta ja kolmesta puuceestä. Kesäkodilla voikin grillata, saunoa, viettää aikaa luonnon rauhassa tai käydä vaikka soutelemassa. Merenrannalla sijaitseva vanha hirsisauna tarjoaa mahtavat löylyt, jotka kruunaa pulahdus mereen. Kalliola vuokraa kesäkotia poikkeusajan vuoksi vain pienille ryhmille tai perheille. Saunaa voi vuokrata erikoishintaan neljän tunnin kertoina tai kokonaisina päivinä. Majoitustilaa vuokrataan minimissään viikoksi kerrallaan.

Saunapäivä merenrannalla – saunan varaaminen

Rantasaunaa voi varata yksityiskäyttöön ma-su klo 10.30-22 lokakuun loppuun saakka. Saunan varaus on 4 tuntia kerrallaan hintaan 67,5e tai 100e/koko päivä/kuusi henkilöä.

Saunan vuokrahintaan kuuluvat polttopuut, pesuvesi ja pallogrillin käyttö. Saunan yhteydessä on oleskelutila takalla ja terassi. Kesäkodin tontilla on kaksi puuceetä. Saunan käyttö on rajoitettu yhteen varaukseen päivässä. Yksityisvarauksissa sauna lämmitetään itse.

Kalliolan kesäkodin merenrantasaunaa voi varata sähköpostitse tilat@kalliola.fi tai suoraan täältä.

Saunan varaaja: otathan mukaasi tarvitsemasi pyyhkeet ja peseytymisvälineet sekä grillihiilet, sille ne eivät kuulu saunan vuokraan. Saunaan ei tule juomakelpoista vettä, eli tuothan oman juomaveden. Siistithän saunan ja grillin käytön jälkeen samaan kuntoon kuin se oli vuokrauksen alkaessa.

 

Huom. vuonna 2020 ei järjestetä lainkaan yleisiä saunavuoroja epävarman koronatilanteen takia.

 

 

 

 

Mökkilomalle kesäkodille – Majoitusrakennuksen varaaminen

Kaipaatko pidempää irtiottoa arjesta? Kalliolan kesäkodilla voi viettää myös mökkilomaa. Hyvät lenkkeilymaastot, mahdollisuus grillata tai pulahtaa mereen, saunoa, lähteä souturetkelle tai vaikka piipahtaa Helsingin muissa kohteissa mahdollistavat monipuolisen mökkiloman luonnonkauniissa ympäristössä.

Rakennus koostuu makuuhuoneesta ja tuvasta, jonka yhteydessä on keittiö. Majoittujien käytössä on terassi ja piha-alue, kaasugrilli,  soutuvene sekä oma puucee. Majoitusrakennuksen varustustaso on hyvä.

Majoittuminen kesäkodilla maksaa koko viikolta 590 euroa, 1-6 henkilöä. Koulujen kesälomakauden ulkopuolella myös viikkoa lyhyemmät varaukset onnistuvat, kesäkodilla voi viettää mukavasti esimerkiksi syksyisen viikonlopun.

Majoitusrakennus

  • Makuuhuone: parisänky kahdelle hengelle, peitot ja tyynyt
  • Tupa: kerrossänky 2hlö ja avattava vuodesohva 2hlö, peitot ja tyynyt
  • Keittiö: Tuvan yhteydessä on takka ja keittiö pirttikalusteilla. Keittiössä on jääkaappi pakastimella, hella, tiskipöytä, mikro, kahvin- ja vedenkeitin ja tarvittava astiasto kokkailuun ja ruokailuun. Rakennukseen ei tule juoksevaa vettä.
  • Peseytyminen: Majoittujat voivat peseytyä saunalla aamuisin ennen kello kymmentä joka päivä. Viikkohintaan kuuluu yksi kokopäivän pituinen saunavuoro. Otathan omat pyyhkeet ja peseytymisvälineet.
  • Siivous: Tuvasta löytyy siivousohjeet sekä tarvittavat siivousvälineet. Siivousvälineisiin on lisätty desinfioivat pesuaineet. Rakennus tulee jättää samaan kuntoon kuin se oli saavuttaessa (sakkomaksu 350e). Korona-aikaan rakennuksessa suoritetaan lisäsiivous viranomaisten ohjeita noudattaen jokaisen viikkovarauksen välillä.

Kalliolan kesäkodin majoitusrakennusta voi varata sähköpostitse tilat@kalliola.fi tai suoraan täältä.

Lisätietoja: 040 552 7716/ Pihla Ruuskanen

Saapumisohjeet

Kalliolan kesäkodin osoite on Mankelipolku 8, 00840 Helsinki.
Bussilla: Bussi 89 Hertoniemen metroasemalta. Pysäkki on Reposalmentie. Pysäkiltä on noin 1 km kävelyä Kesäkodille.

Autolla: Suosittelemme laittamaan navigaattoriin Laajasalon ala-aste. Aja tämän jälkeen parkkipaikan läpi suoraan alas metsää kohti. Koulu ja sen piha jää oikealle puolelle ja tunneliin johtava tie vasemmalle. Aja suoraan leveää soratietä (Holmanmoisionpolku) niin kauan, että vastaan tulee Mankelipolku. Käänny Mankelipolulle ja aja suoraan kunnes näet Kalliolan kesäkodin kyltin. Saunalle tultaessa kannattaa jatkaa tästä oikealle, jolloin pääset ajamaan suoraan saunalle.

Siivous

Tilat jätetään lähtiessä samaan kuntoon kuin ne olivat tullessa. Ohjeet siistimiseen löytyvät tilasta. Siivoamatta jätetystä saunasta peritään 250 euron ja majoitustilasta 350 euron siivousmaksu.

Peruutusehdot

Kaksi viikkoa ennen varauksen alkua peruutetusta varauksesta ei peritä maksua. Tätä myöhemmin peruutetusta vuorosta peritään 50 %:n maksu. Alle kaksi vuorokautta etukäteen peruutetusta varauksesta peritään täysi hinta.

Muuta huomioitavaa

Tupa- ja majoitusrakennus on jaettu kahteen tilaan, joista toisessa on mahdollista majoittua viikon ajan ja tupa, jossa varaukset kestävät enintään päivän kerrallaan. Korona-aikaan tupaa ei poikkeuksellisesti vuokrata. Kunnioitathan toisen puolen käyttäjien rauhaa ja pidät melutason kohtuullisena, erityisesti iltaisin. Tiloihin on omat sisäänkäynnit ja niillä on omat puuceet.

Saat laskun varauksen toteutumisen jälkeen. Ennen varauksesi alkua saat tarkempia ohjeita majoittumiseen ja/tai saunomiseen.