Tekijäksi Kalliolaan? Tuottaja, matkailu- ja kulttuuripalvelut

Naapurituottajat on 3-vuotinen STEA-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on päihde- ja rikostaustaisten henkilöiden osallisuuden, päihteettömyyttä tukevan sosiaalisen verkoston ja tapahtumatuotannon osaamisen vahvistaminen yhteistyössä Kallion ja Alppilan kaupunkiaktiivien ja paikallistason toimijoiden kanssa.

Hankkeen ydintiimi koostuu tapahtumatuottajasta ja ohjaavasta koordinaattorista. Tapahtumatuottajan rooliin tarvitaan rautainen tapahtumatuotannon osaaja, jolla on koulutus ja/tai mittava työkokemus eri tyyppisistä tuotannoista (esimerkiksi kahdesta näistä: kuvataide, muoti, design ja musiikki) ja niihin liittyvistä yhteistyökumppanuuksista (esimerkiksi yritysten, julkisen sektorin, kolmannen sektorin ja/tai säätiöiden kanssa). Käytännössä tämä tarkoittaa tapahtumatuotannon prosessien syvällistä ymmärrystä ja työhistoriasta löytyviä esimerkkejä onnistuneista sponsori- ja paikkamyynti sopimuksista.

Roolin vaatimuksiin kuuluu systemaattinen ja organisoitu lähestymistapa tuotantoihin, kyky kääntää verkostot palvelemaan yhteistä päämäärää ja laajat olemassa olevat verkostot Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Lisäksi vaaditaan viestinnällisiä taitoja (digitaaliset kanavat ja kirjoittaminen) ja budjetoinnin sekä talousseurannan perustaidot. Eduksi lasketaan kokemus vapaaehtoistoimijoiden kanssa työskentelystä ja korkeakoulututkinto. Henkilökohtaisiin ominaisuuksiin tulee kuulua positiivinen ja reipas ’can-do’ asenne, erinomaiset sosiaaliset taidot ja hyvä huumorintaju.

 

Tiedustelut:

Antti Karjalainen, Yhteisöjohtaja
Puh. 046 921 0919
18.01.2019 klo 9.00 -10.30
23.01.2019 klo 12.30-13.30

Työpaikan osoite: Sturenkatu 11, 00510 HELSINKI

Halutut taidot ja pätevyydet: Humanistinen ala

Palkkaus Palkkatoive
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Mahdollisimman pian
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 25.01.2019 klo 17:00
Jätä hakemus: rekrytointi@kalliola.fi, Hakemus kirje plus CV