Uusi talk show tarttuu ajankohtaiseen aiheeseen ja kysyy, voiko mediaan luottaa

Setlementtitalossa tartutaan jälleen isoihin teemoihin. Teatraalinen talk show Arvorulettia: Media ≠ totuus asettaa mikroskoopin alle julkisuuden ja vallan.

 

 

Kaveri kertoi mehevän uutisen. Uskon siihen, koska luotan ystävääni. Saan vahvistusta väitteelle internetin keskustelufoorumilta. Aamulla lööpit huutavat samaa totuutta.

Menee päivä, ja uutinen todetaan perättömäksi. Mietin, ketä minun pitäisi uskoa. Ystävääni, internetin syviä rivejä vai mediaa, johon aiemmin luotin.

Mikä on median suhde totuuteen? Medialla on valtaa, mutta kenen valtaa se vahvistaa? Kenen totuutta se meille esittää?

Näistä ja monista muista kysymyksistä keskustellaan 11.9. Kalliolan setlementtitalossa. Keskustelemassa ovat mm. Jussi69, eläinoikeusaktivisti Kristo Muurimaa, toimittaja Ruben Stiller, toimittaja Salla Vuorikoski, juontaja ja malli Lola Odusoga ja tutkija Mikko Rask.

Arvorulettia: Media ≠ totuus on uusi teatraalinen talk show, jossa yhteiskunnallisia ilmiöitä käsitellään keskustelun, kulttuurin ja viihteen näyttämöltä. Koskaan ei siis tiedä, mitä odottaa! Sarjan kolmannessa osassa tarkastellaan median suodattamia totuuksia. Illan aikana kysymyksesi keskusteluun tuo mukaan Improsiskot. Seremoniamestarina toimii Kärtsy Hatakka.

Tapahtumiin on vapaa ja esteetön pääsy. Arvorulettia on osa Suomi 100 -juhlavuotta. Tapahtumat järjestää Kalliolan setlementti ja niitä tukevat Suomen Setlementtiliitto, Helsingin kaupunki ja Uudenmaanliitto.

 

Arvoruletit vuonna 2017:

  • Aktivismi vs. politiikka 21.3.
  • UnelmaKapina 15.5.
  • Media ≠ totuus 11.9.
  • Ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus 29.11.

 

Arvorulettia: Media ≠ totuus 11.9.2017 klo 19–21
Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11, 00510 Helsinki
Tapahtuma Facebookissa 
setlementtitalo.fi | kalliola.fi

#arvorulettia
#setlementtitalo
#kalliola
#setlementti

 

Lisätiedot:

Heidi Nygren
Toiminnanjohtaja
Kalliolan setlementti
050 312 4373
heidi.nygren(at)kalliola.fi