Tekijäksi Kalliolaan! Etsimme oma-aloitteista ja osaavaa valmentajaa

Kalliolassa on vuosien vahva osaaminen ja kokemus alkoholi- ja huumeriippuvaisten avo- ja laitoshoidosta sekä erityisryhmien päihdekuntoutuksessa. Tekijän polku -hankkeen päätavoite on työllistää vaikeasti työllistyviä, päihde ja-/tai rikosseuraamustaustaisia henkilöitä sekä luoda tuettu polku aiemmasta kuntoutuksesta työelämään tällä työllistymisjaksolla ja sitä tukevalla ryhmä- ja yksilövalmennuksella. Hankkeen kohderyhmä löydetään pääkaupunkiseudulla toimivien Kalliolan Setlementin ja Kalliola oy:n kuntoutusyksiköiden kautta.

Kalliolan Setlementti ry hakee valmentajaa Tekijän polku -hankkeeseen ajalle 1.8.2018-31.12.2019.

Valmentajana vastaat Kalliolan Setlementti ry:n Toimijan polku -hankkeen koordinoinnista ja raportoinnista sekä työllistettävien henkilöiden rekrytoinnista, ohjauksesta ja työhönvalmennuksesta. Työllistettävät työllistyvät monenlaisiin tehtäviin Kalliolan setlementtitalossa sekä asukastaloissa Pasilassa, Matinkylässä ja Espoon keskuksessa, ja tehtävä onkin kiertävä eri toimipisteissä.

Valmentajana

 • Suunnittelet ja toteutat työllistetyille tuetun polun kuntoutuksesta työelämään työllistämisjaksolla
 • Vastaat työllistettävien tilanteen ja työelämäosaamisen alkukartoituksen sekä ryhmä- ja yksilövalmennusmallin suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Tuet työllistettävien työelämä- ja elämänhallinnan taitojen kehittymistä ja jatkotyöllistymismahdollisuuksia
 • Hoidat hankeviestintää sekä organisoi hankkeen ohjausryhmän toimintaaVastaat hankkeen dokumentaatiosta sekä raportoinnista
 • Osallistut työyhteisön yhteis- ja kehittämistoimintaan
 • Muut esimiehen osoittamat tilapäiset tehtävät.

Edellytämme, että sinulla on

 • Soveltuva AMK-tasoinen tutkinto tai työvalmennuksen erikoisammattitutkinto
 • Kokemusta projekti- ja ohjaustyöstä
 • Valmentava työote sekä ryhmä- ja yksilövalmennuksen periaatteiden hallinta
 • Kokemusta päihde- tai rikosseuraamustaustaisten ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta
 • Pääkaupunkiseudun työllistämispalveluiden ja oppilaitosten tuntemusta
 • Innostava, joustava ja kehittävä työote
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta

Eduksi katsomme pk-seudun työnantajien ja oppilaitosten tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti tärkeässä organisaatiossa sekä Helsingin Kalliossa sijaitsevan innostuneen ja uudistuvan työyhteisön. Työntekijämme haluavat sinun laillasi sitoutua setlementtiarvoihin. Tule kanssamme vahvistamaan setlementtityöllä ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia!

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi otsikolla ”Valmentaja” osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi 27.7. mennessä. Haastattelut toteutetaan 7.8. Toiveena on, että tehtävä voidaan ottaa vastaan elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteisöjohtaja Antti Karjalainen, p. 046 921 0919, antti.karjalainen@kalliola.fi.

Työsuhteen solmimisen ehtona on, että STEA:n avustusehdotus hyväksytään virallisesti Sosiaali- ja terveysministeriössä kesän 2018 aikana. 


Kalliolan Setlementti

Kalliolan Setlementti ry on yhteiskunnallisesti vaikuttava monialayhdistys, joka rakentaa kestävää yhteiskuntaa yhteisöjen ja ihmisten keskinäisten kumppanuuksien avulla. Kalliolan Setlementti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija, jolla on vahva arvopohja. Kalliolassa edistetään yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta, puolustetaan oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa sekä luotetaan ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä.

Kalliolan Setlementin konserni koostuu setlementti- ja järjestötyöhön keskittyneestä Kalliolan Setlementti ry:stä sekä sen omistamasta Kalliola oy:sta, joka toimii yhteiskunnallisen yrityksen toimintaperiaatteiden mukaan. Kalliola oy:ssä tuotetaan sosiaali- ja terveyspalveluita sekä työllisyys-, kotoutumis- ja senioripalveluita.

 Kalliolan Setlementissä on noin 180 vakituista työntekijää, 200 tuntityöntekijää ja suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 18 MEER.

www.kalliola.fi