kalliola-konserni

Pasilan asukastalo Helsinki

Asukastalo on kaikille pasilalaisille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila. Asukastaloon voi pistäytyä pullakahville, lukemaan päivän lehteä tai käyttämään internetiä. Tarjoamme perjantaisin myös keittolounaan edulliseen hintaan.

Asukastalossa järjestetään esim. suomen kielen opetusta maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tiistaisin ja torstaisin on myös suomen kielen keskusteluryhmä. Ohjelmassa on viikottain ikäihmisille suunnattua erilaista ryhmätoimintaa. Toiminnoissa on mukana myös vapaaehtoisia ja alan opiskelijoita. Asukastalossa koordinoidaan myös asukastoimintaa, aluetyötä ja jalkautuvaa apua ikäihmisten koteihin. Mikäli kaipaat apua arkipäivän pulmissa, ota rohkeasti yhteyttä. Asukastalon tilat sopivat hyvin kokouksiin ja ryhmätoimintoihin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Tilojen käyttö on maksutonta, varauksia voi kysellä henkilökunnalta.

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi toteuttamiseen, niin ota yhteyttä työntekijöihin. Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.

HUOM! Osa toiminnastamme on poikkeusolojen takia tauolla, keittopäivää, isoja tapahtumia ei järjestetä ja vain pienet ryhmät voivat kokoontua asukastalolla. Noudatamme varotoimia ja aukioloaikoja on lyhennetty tunnilla.

Parhaiten saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme seuraamalla Pasilan asukastalon Facebook-sivua

 

Voit myös ottaa yhteyttä asukastalon työntekijöihin.

Lisätietoa työstämme:

Asukastalon projektivaiheen (2008 – 2010) raportointi.
Tutkimus Pasilan asukastalon asemoitumisesta sosiaalipalvelujen kentälle / Anttila, Markus ja Juote, Atso (2010)
Tässä linkki Elintarvikevalvonnan Oiva-raporttiin:
Pasilan Asukastalo 19.10.2018