kalliola-konserni
Naapurituottajat kansikuva

Naapurituottajat

Toimintamme valmentaa päihdetaustaisista ihmisistä tapahtumatuotannon moniosaajia.

Valmennus ja yksilöohjaus

Valmennus järjestetään kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Valmennuksessa paneudutaan monipuolisesti tapahtumatuotannon eri osa-alueisiin, kuten markkinointiin, visuaalisiin elementteihin ja teknisiin kysymyksiin. Valmennukseen osallistuvat voivat suorittaa maksutta EA1-kurssin, hygieniapassikoulutuksen sekä järjestyksenvalvojan peruskurssin. Lopuksi osallistutaan yhteisen tapahtuman toteuttamiseen.

Valmennuksen lisäksi osallistujia ohjataan heidän tarpeidensa mukaan erityisesti vapaaehtoistehtäviin, opintoihin sekä työelämään. Yksilöllisessä ohjauksessa korostuvat osallistujien omat tavoitteet ja haaveet, jotka toimivat työskentelyn pohjana ja antavat suuntaa valmennuksen jälkeisille suunnitelmille.

Tapahtumat

Valmennuksen käyneet naapurituottajat tuottavat yhteistyökumppaneiden kanssa monipuolisesti tapahtumia Kalliolan setlementtitalolla ja sen lähiympäristössä. Tapahtumajärjestäjät voivat myös tilata vapaaehtoisia naapurituottajia avuksi tapahtumiinsa erilaisiin tehtäviin. Jos siis kaipaat esimerkiksi järjestyksenvalvojia, roudauksen ja rakentamisen apukäsiä, jeesiä viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen, tuottajaa pohtimaan tapahtumasi toteutusta tai jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä.

Kallioland pe 15.11.2019

Syksyn 2019 valmennuksen päättää Kallioland-tapahtuma, joka järjestetään setlementtitalolla perjantaina 15.11.2019 klo 17-01. Tapahtuma on myös Kallio kipinöi -viikon avajaistapahtuma ja juhlistaa Kalliola100-juhlavuotta. Tapahtumassa ovat mukana muun muassa Ruskeat Tytöt, Stepa, SOFA, Asa & Band sekä Teho Majamäki & Tapani Rinne.  

Verkostotyö

Naapurituottajat-toiminta on laajasti mukana erilaisissa tapahtumatuotannon verkostoissa Kallion ja Alppilan alueella. Naapurituottajien oma Kalliossa suhisee -verkostotapahtuma järjestetään kahdesti vuodessa. Tapahtuman tavoitteena on saattaa yhteen erilaiset toimijat yrittäjistä taiteilijoihin ja järjestöistä kansalaisaktiiveihin. Osallistujat voivat esitellä toimintaansa open micissa ja löytää uusia yhteistyön muotoja.

Kalliossa suhisee -verkostokahvit ti 5.11.2019

Seuraava Kalliossa suhisee järjestetään setlementtitalolla tiistaina 5.11.2019 klo 15-18.