kalliola-konserni
Naapurituottajat kansikuva

Naapurituottajat

Toimintamme valmentaa päihdetaustaisista ihmisistä tapahtumatuotannon moniosaajia.

Valmennus ja yksilöohjaus

Valmennus järjestetään kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Valmennuksessa paneudutaan monipuolisesti tapahtumatuotannon eri osa-alueisiin, kuten markkinointiin, visuaalisiin elementteihin ja teknisiin kysymyksiin. Valmennukseen osallistuvat voivat suorittaa maksutta EA1-kurssin, hygieniapassikoulutuksen sekä järjestyksenvalvojan peruskurssin. Lopuksi osallistutaan yhteisen tapahtuman toteuttamiseen.

Valmennuksen lisäksi osallistujia ohjataan heidän tarpeidensa mukaan erityisesti vapaaehtoistehtäviin, opintoihin sekä työelämään. Yksilöllisessä ohjauksessa korostuvat osallistujien omat tavoitteet ja haaveet, jotka toimivat työskentelyn pohjana ja antavat suuntaa valmennuksen jälkeisille suunnitelmille.

HUOM! Kevään 2020 Naapurituottajat-valmennus järjestetään videomuotoisena vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi. 

Tapahtumat

Valmennuksen käyneet naapurituottajat tuottavat yhteistyökumppaneiden kanssa monipuolisesti tapahtumia Kalliolan setlementtitalolla ja sen lähiympäristössä. Marraskuussa 2019 naapurituottajat toteuttivat syksyn valmennuksensa päätteeksi Kallioland-tapahtuman, jossa olivat mukana muun muassa Ruskeat Tytöt, Stepa, SOFA, Asa &Band sekä Tapani Rinne & Teho Majamäki.

Teemme mielellämme yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Jos siis kaipaat esimerkiksi järjestyksenvalvojia, roudauksen ja rakentamisen apukäsiä, jeesiä viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen, tuottajaa pohtimaan tapahtumasi toteutusta tai jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä.

Verkostotyö

Naapurituottajat-toiminta on laajasti mukana erilaisissa tapahtumatuotannon verkostoissa Kallion ja Alppilan alueella. Naapurituottajien oma Kalliossa suhisee -verkostotapahtuma järjestetään kahdesti vuodessa. Tapahtuman tavoitteena on saattaa yhteen erilaiset toimijat yrittäjistä taiteilijoihin ja järjestöistä kansalaisaktiiveihin. Osallistujat voivat esitellä toimintaansa open micissa ja löytää uusia yhteistyön muotoja. Seuraava Kalliossa suhisee -tapahtuma järjestetään keväällä 2020.

Lisäksi olemme mukana Helsingin kaupungin ja Poliisin ylläpitämässä Turvallinen Helsinki -verkostossa.